Met Groen thuis in Edegem

We zijn in het laatste jaar van de legislatuur beland. Sinds 2012 bestuurt Groen mee onze mooie, groene gemeente. We werkten hard aan een levendiger, duurzamer en warmer Edegem. Een Edegem waar iedereen zich thuis kan voelen. Maar onze taak is zeker niet af. Het komende jaar werken we nog hard voort en gaan we continu in gesprek over de toekomst van onze gemeente.

“We zijn absoluut fier op de realisaties van de huidige bestuursploeg”, vertelt schepen Jeroen Van Laer. “Besturen is zeker niet altijd eenvoudig, maar Edegem is mede dankzij ons positief veranderd. Belangrijke dossiers zijn klaar of volop in behandeling. Ik denk aan Hof ter Linden, de nieuwe bibliotheek, meer jeugdcultuur met Club27, een sterkere wijkwerking, speelweefsel, de bioklas, enz. We wilden van Edegem een uitdagende gemeente maken. De vele positieve reacties die we krijgen, doen zeker deugd.”

HUISKAMERGESPREKKEN

“Het komende jaar nemen we de Edegemnaar graag mee in het geleverde werk en de uitdagingen die nog op ons afkomen”, vult schepen Goedele Van der Spiegel aan. “We laten ons daarbij inspireren. Daarom organiseren we tussen nu en de zomer van 2018 een hele reeks activiteiten, bijvoorbeeld de huiskamergesprekken met telkens een interessante Edegemnaar/ster of iemand die een bijzondere dienst bewees aan onze gemeente.”

Onze groene zetel staat symbool voor het thuisgevoel dat we in de kijker willen zetten met de verschillende realisaties tot nu toe. We trapten onze thuiscampagne af in Hof ter Linden met Maarten, Jeroen, Goedele, Sien, Koen en Ellen (zie foto van links naar rechts).

Interesse? Surf naar www.thuisinedegem.be of volg onze Facebookpagina. Alle info en inschrijvingen vind je daar. Inschrijven op onze digitale nieuwsbrief kan ook!

FacebookTwitter