Edegem koopt grond. Nieuwe trage weg in de maak!

Op de raad van oktober werd de aankoop goedgekeurd van bijna 14.000 m2 grond. Het gebied situeert zich tussen de Kapelaan Smitslaan en de Edegemse beek. Op een groot deel ervan worden vandaag volkstuintjes georganiseerd. “Bedoeling is dat er later nog een trage weg gerealiseerd wordt met een brug over de Edegemse beek,” vertelt schepen Goedele Van der Spiegel. “Deze maakt dan de verbinding met de toekomstige trage weg die Natuurpunt op Kontichs grondgebied mee zal realiseren tussen de Kontichstraat en de Prins Boudewijnlaan dwars door de vallei van de Edegemse beek.”

Een prachtige realisatie! En echt iets om naar uit te kijken!

FacebookTwitter

Eén gedachte over “Edegem koopt grond. Nieuwe trage weg in de maak!”

  1. Wauw ☺ dat is echt top.
    Ik geniet regelmatig van de nieuwe weg langs Ter Linden. Nog van dat.
    Geert

Reacties zijn gesloten.