Melkerij Hof ter Linden in de steigers

Als u af en toe passeert in het domein Hof ter Linden zult u het zeker al gemerkt hebben. Het gaat vooruit! Na de restauratie van de trapvijver, de balustrade en het toegankelijk maken van het binnenplein zien we nu ook de koetshuizen evolueren. De buitenschil met schrijnwerk, nieuw dak en pleisterwerken is bijna klaar. Voor het westelijk koetshuis is het nu alle hens aan dek om de binnenruimte in te richten, de veranda te bouwen en het terras aan te leggen. En dat zal nodig zijn. Bevoegd schepen Goedele Van der Spiegel is immers zeer blij dat het einde van de werken in zicht komt.

In de gemeenteraad van mei werd de uitbater voor het westelijk koetshuis voorgesteld: Melkerij Hof ter Linden, Ook wel bekend van de melkerijen Nachtegalenpark en Peerdsbos. Serge, die de Melkerij zal uitbaten, wil in het voorjaar de brasserie openen. Voor Serge is de doelstelling duidelijk: de brasserie moet er zijn voor elke Edegemnaar, of u nu zin hebt in een pintje, een koffie, een pannenkoek of een heerlijke maaltijd. U kan er altijd terecht na een wandeling of fietstocht (langs de nieuwe trage wegen).

Serge is geen gewone ondernemer, maar draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Lokale producten, een speeltuin in het groen, informeren rond toerisme, sociale tewerkstelling, gezelligheid en authenticiteit zijn de kernwoorden. We zijn er dan ook zeker van dat dit een top samenwerking wordt tussen de eigenaars van Hof ter Linden en de nieuwe Melkerij. We hopen er u alvast ook eens te mogen ontmoeten!

De opening is voorzien in de lente van 2018.

FacebookTwitter

Eén gedachte over “Melkerij Hof ter Linden in de steigers”

Reacties zijn gesloten.