Stem op het Edegems buitengewoon plekje!

De grote weide naast ons zwembad in Edegem, rustig gelegen en nu al een terrein waar veel jeugd en kinderen voetbal spelen, kreeg er een zit- en speelhoek bij! De gemeente Edegem maakte in samenwerking met Regionaal Landschap de Voorkempen en Landschapspark Zuidrand het inrichtingsvoorstel.

Op de website van "buitengewone plekjes" kan je nu stemmen op dit plekje! Allemaal verder klikken op volgende link: klik hier.

Schepen Goedele Van der Spiegel (Groen) legt uit: "Er werd een zithoek gemaakt die afgeschermd is met een beukenhaag van de voetballende jeugd. Voor de kinderen werden er houten stammen als stapsteen voorzien. Doorheen de haag zijn er doorsteken voorzien en wordt er verder bekeken of een wilgentunnel een mooie speelaanvulling kan zijn ter hoogte van de doorsteken."

In totaal zijn er in 50 gemeentes plekjes verfraaid. Tot 31 juli kan er op elk plekje gestemd worden. Het winnende plekje krijgt een feestje! "Ik gaf het Edegems plekje alvast een 5 op 5!", aldus Goedele Van der Spiegel.

Eén gedachte over “Stem op het Edegems buitengewoon plekje!”

Reacties zijn gesloten.